Gulasz i szampan

Restauracje hotelowe w polskich hotelach to jak wiadomo wszem i wobec przybytki przypominające raczej luksusowe stołówki. Sale w których trzeba nakarmić na śniadanie. Bez pomysłu i dowcipu, którego wymaga współczesny gość.  Dziś zobaczmy jak temu banałowi postawili się Austriacy z grupy hotelowej Weitzer.

The hotels of the Weitzer group are famous for their exceptional culinary concepts. Just like Gulasch&Champagne, one of the three restaurants at the Grand Ferdinand. Between old Viennese charm and the tasteful art of seduction, classics of the fast cuisine like sausages served with goulash broth, Debreziner sausages, Leberkäse and – of course – goulash meet sparkly Veuve Clicquot and tasty Velkopopovický. And not to forget: Always with a little, charming wink.

b308b935395575.56f51d949b29a

 

06b31935395575.56fa779080859

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6f61fc35395575.56f51d949ad68

a1a70435395575.56f51d94a0356

40d00835395575.56f51d949fe53

82b3af35395575.56f51d949bd9f

e93e9f35395575.56f51d949f71f

84940535395575.56f51d949976f

98fd0435395575.56f51d949f042

a0afb735395575.56f51d949dff6

f7f3fe35395575.56f51d949e667

95012c35395575.56fa782cbdf57

Komentarze