Świat prostych wartości

Mały hotel, pensjonat to mały biznes, który można uczynić nieco większym, gdy użyczy swojej przestrzeni, dotarcia do gości dla lokalnych produktów. Mało tego użyczy swojej „marki” dla dobra swojego i produktów. Mogą na tym skorzystać i hotel i restauracja w hotelu i lokalni rolnicy oraz goście. Ballonhotel (czyli Balon Hotel, taki na ogrzane powietrze) w austriackiej Styrii produkuje różnorodne dżemy. Teraz opakował je tak, że stały się produktem niemal luksusowym. Taki dżem to potęga, stanowi nie lada prezent dla każdego milionera. Proszę zobaczyć film „Szósty stopień oddalenia” i się przekonać. Dżem jest cool, daje zarobić i stanowi darmową promocję w domach gości. Dla takiego dżemu warto mieć hotel.

Autorem konceptu opakowania dżemów jest Isabella Thaller z Wiednia.

a47422e63bd7736d06bb3d48005e4c61

23e0af459db48d2af49e2c3e451e7ac6

dea1a6f8723d55c135442fa80f8fb18d

 

 

Komentarze